-6%
,

BEKO DFN16410S

Beko

 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:14 сета
 • 6 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на енергија годишно:299Wh
 • Ниво на бучава:46dB
 • Димензии:82x60x60cm

17.890 ден 18.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

 • Енергетска класа:А+
 • Капацитет:14 сета
 • 6 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на енергија годишно:299Wh
 • Ниво на бучава:46dB
 • Димензии:82x60x60cm