-7%
,

BEKO DFS05013S

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:13L
 • Потрошувачка на вода годишно:2940L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.83kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:237kWh
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:85x45x60cm

13.990 ден 14.990 ден

Бренд

Ширина

45cm

 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:13L
 • Потрошувачка на вода годишно:2940L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.83kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:237kWh
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:85x45x60cm