-7%
,

BEKO DFS05013W

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:13L
 • Потрошувачка на вода годишно:2940L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.83kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:237kWh
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:85x45x60cm

12.990 ден 13.990 ден

Нема на залиха

Бренд

 • Енергетска класа:A+
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 5 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:13L
 • Потрошувачка на вода годишно:2940L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.83kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:237kWh
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:85x45x60cm