,

BEKO DFS28021W

Beko

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • 9 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:2436L
 • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
 • Ниво на бучава:46dB
 • Димензии:90x45x60cm

16.990 ден

Бренд

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • 9 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода годишно:2436L
 • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
 • Ниво на бучава:46dB
 • Димензии:90x45x60cm