-8%
, ,

BEKO DH 9444 RXWST

Beko

 • Heat Pump
 • AquaWave®
 • OptiSense®
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:9kg
 • 16 програми
 • Одложен старт (0 – 24 ч)
 • LCD екран
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија:259kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:84.6×59.7×65.4cm

23.990 ден 25.990 ден

 • Heat Pump
 • AquaWave®
 • OptiSense®
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:9kg
 • 16 програми
 • Одложен старт (0 – 24 ч)
 • LCD екран
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија:259kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:84.6×59.7×65.4cm
Бренд

Капацитет(kg)

9kg

Енергетска ефикасност

A++

 • Heat Pump
 • AquaWave®
 • OptiSense®
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:9kg
 • 16 програми
 • Одложен старт (0 – 24 ч)
 • LCD екран
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија:259kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:84.6×59.7×65.4cm