-13%
, ,

BEKO DIN34322

Beko

  • Енергетска класа:А++
  • Капацитет:13 сета
  • 4 програми
  • 4 температура
  • LED
  • Одложен старт
  • watersafe+
  • Потрошувачка на вода по циклус:12.9L
  • Потрошувачка на вода по циклус:3612L

 

14.390 ден 16.490 ден

Бренд

Инвертер мотор

Не

  • Енергетска класа:А++
  • Капацитет:13 сета
  • 4 програми
  • 4 температура
  • LED
  • Одложен старт
  • watersafe+
  • Потрошувачка на вода по циклус:12.9L
  • Потрошувачка на вода по циклус:3612L