-8%
, , ,

BEKO DIN 35322

Beko

 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:14 сета
 • 5 програми
 • Eлек. дисплеј
 • Одложен старт
 • watersafe+
 • Потрошувачка на вода по циклус:11.5L
 • Димензија:55×59,8×81,8

16.590 ден 17.990 ден

Бренд

Инвертер мотор

Не

 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:14 сета
 • 5 програми
 • Eлек. дисплеј
 • Одложен старт
 • watersafe+
 • Потрошувачка на вода по циклус:11.5L
 • Димензија:55×59,8×81,8