-10%
, ,

BEKO DIN28424

Beko

 • ProSmart Inverter мотор
 • Aqua Intense технологија
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:14 сета
 • 8 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:9,5L
 • Потрошувачка на вода годишно:2.660L
 • Потрошувачка на енергија годишно:237kWh
 • Ниво на бучава:44dB
 • Димензии:82x60x57cm

18.390 ден 20.490 ден

Бренд

Инвертер мотор

Да

Ширина

60cm

 • ProSmart Inverter мотор
 • Aqua Intense технологија
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:14 сета
 • 8 програми
 • 6 температури
 • Одложен старт
 • Потрошувачка на вода по циклус:9,5L
 • Потрошувачка на вода годишно:2.660L
 • Потрошувачка на енергија годишно:237kWh
 • Ниво на бучава:44dB
 • Димензии:82x60x57cm