-7%
, ,

BEKO DIN 36422

Beko

 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:14 сета
 • 6 програми
 • Индикатор
 • Одложен старт
 • Prosmart inverter мотор
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Димензии:81.8x60x55cm

18.590 ден 19.990 ден

Бренд

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A++

 • Prosmart inverter мотор
 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:14 сета
 • 6 програми
 • 5 температури
 • Одложен старт
 • LЕD
 • Индикатор
 • Активна центилација за сушење
 • Потрошувачка на вода по циклус:11L
 • Потрошувачка на вода годишно:3080L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.93kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:266kWh
 • Ниво на бучава:46dB
 • Димензии:81.8x60x55cm