-15%
, ,

BEKO DIS26022

Beko

 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:10 сета
 • Prosmart inverter мотор
 • 6 програми
 • Одложен старт
 • LCD дисплеј
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
 • Ниво на бучава:47dB
 • Димензии:82x45x55cm

16.580 ден 19.490 ден

Бренд

Инвертер мотор

Да

Ширина

45cm

 • Енергетска класа:А++
 • Капацитет:10 сета
 • Prosmart inverter мотор
 • 6 програми
 • Одложен старт
 • LCD дисплеј
 • Half Load
 • Потрошувачка на вода по циклус:9.5L
 • Ниво на бучава:47dB
 • Димензии:82x45x55cm