-5%
, ,

BEKO DPS 7405 G B5

Beko

 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа:A++
 • Топлотна пумпа
 • AquaWave
 • Капацитет:7kg
 • 16 програми
 • Одложен старт
 • LED екран
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Потрошувачка на енергија:209kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:84.6×59.7x54cm

23.690 ден 24.990 ден

 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа:A++
 • Топлотна пумпа
 • AquaWave
 • Капацитет:7kg
 • 16 програми
 • Одложен старт
 • LED екран
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Потрошувачка на енергија:209kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:84.6×59.7x54cm
Бренд

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

A++