-10%
, ,

BEKO DS7433PAO

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • Одложен старт 24h
 • Heat Pump
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија годишно:209kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:85x60x54cm

23.490 ден 25.990 ден

Нема на залиха

BEKO DS7433PAO
 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • Одложен старт 24h
 • Heat Pump
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија годишно:209kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:85x60x54cm
Бренд

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

A++