-5%
, ,

BEKO DS8133G

Beko

 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет:8kg
 • 16 програми
 • Одложен старт 24h
 • OptiSense технологија
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија годишно:561kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:85x60x60cm

20.990 ден 21.990 ден

Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

B

 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • Одложен старт 24h
 • Heat Pump
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија годишно:209kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:85x60x54cm