-6%
, ,

BEKO DSN04310X

Beko

  • Water Safe +
  • Енергетска класа:А+
  • Капацитет:13 сета
  • 4 програми
  • 4 температури
  • Одложен старт
  • Child Lock
  • Потрошувачка на вода годишно:3.220L
  • Потрошувачка на енергија годишно:295kWh
  • Ниво на бучава:52dB
  • Димензии:85x60x57cm

15.990 ден 16.990 ден

Бренд

Инвертер мотор

Не

Ширина

60cm

  • Water Safe +
  • Енергетска класа:А+
  • Капацитет:13 сета
  • 4 програми
  • 4 температури
  • Одложен старт
  • Child Lock
  • Потрошувачка на вода годишно:3.220L
  • Потрошувачка на енергија годишно:295kWh
  • Ниво на бучава:52dB
  • Димензии:85x60x57cm