-6%
, ,

BEKO DSN39430X

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • AquaIntense
  • Енергетска класа:A+++
  • Капацитет:14 сета
  • 9 програми
  • 6 температури
  • Одложен старт
  • Half Load
  • Потрошувачка на вода по циклус:10L
  • Потрошувачка на енергија годишно:237kWh
  • Ниво на бучава:42dB
  • Димензии:82x60x57cm

23.990 ден 25.490 ден

Нема на залиха

Бренд

Инвертер мотор

Да

Ширина

60cm

  • AquaIntense
  • Енергетска класа:A+++
  • Капацитет:14 сета
  • 9 програми
  • 6 температури
  • Одложен старт
  • Half Load
  • Потрошувачка на вода по циклус:10L
  • Потрошувачка на енергија годишно:237kWh
  • Ниво на бучава:42dB
  • Димензии:82x60x57cm