, ,

BEKO DSS28021X

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа:A++
  • Капацитет:10 сета
  • 8+1 програми
  • 6 температури
  • LCD дисплеј
  • Одложен старт
  • Статички систем за сушење
  • Потрошувачка на вода годишно:2436L
  • Потрошувачка на вода по циклус:8.7L
  • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
  • Ниво на бучава:49dB
  • Димензии:82x45x55cm

18.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Инвертер мотор

Да

Ширина

45cm

  • Енергетска класа:A++
  • Капацитет:10 сета
  • 8+1 програми
  • 6 температури
  • LCD дисплеј
  • Одложен старт
  • Статички систем за сушење
  • Потрошувачка на вода годишно:2436L
  • Потрошувачка на вода по циклус:8.7L
  • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
  • Ниво на бучава:49dB
  • Димензии:82x45x55cm