-5%
, ,

BEKO DU7112PA

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Кондензациска сушара
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • Одложен старт
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија годишно:504kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:85x60x54cm

17.990 ден 18.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Капацитет(kg)

7kg

Енергетска ефикасност

B

 • Кондезациска сушара
 • Енергетска класа: B
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми
 • Одложен старт
 • Child Lock
 • Индикатор за работниот програм
 • Индикатор за чистење на филтерот
 • Индикатор за празнење на садот за вода
 • Потрошувачка на енергија годишно:504kWh
 • Ниво на бучава:65dB
 • Димензии:85x60x54cm