-9%
,

BEKO DVS 05025 S

Beko

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 4 температури

14.990 ден 16.490 ден

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:10 сета
 • 5 програми
 • 4 температури
 • Одложен старт
 • LED
 • Потрошувачка на вода по циклус:11.9L
 • Потрошувачка на вода годишно:3332L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.73kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:211kWh
 • Ниво на бучава:49dB
 • Димензии:85x45x60cm
 • SILVER
Бренд

Ширина

45cm

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:13 сета
 • 5 програми
 • 4 температури
 • Одложен старт
 • LED
 • Индикатор
 • Потрошувачка на вода по циклус:12.9L
 • Потрошувачка на вода годишно:3612L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:0.92kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:262kWh
 • Ниво на бучава:47dB
 • Димензии:85x60x60cm