, ,

BEKO FS127320

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Eнергетска класа:A+
  Капацитет на фрижидерот:237L
  7 фиоки
  Капацитет на замрзнување:22kg/24h
  Потрошувачка на енергија годишно:270kWh
  Ниво на бучава:40dB
  Димензии:171х60х63cm

20.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

 • Антибактериска рачка на вратата Да 
  Антибактериска преграда Да
  Боја на вратата Бела
  Тип на системот за ладење  Статичен
  Автоматски ледомат Не
  Променлива насока на вратите Да
  Аларм за отворена врата Не
  Сад за вода Не
  Енергетска класа (RF) А+ 
  Преграда за брзо замрзнување Да
  Број на фиоки за замрзнување 5
  Сино светло Не
  Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.74
  Тип на ледоматот Кутија за мраз
  Капацитет за дневно замрзнување (кг) 22
  Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1.4
  Капацитет на замрзнувачот (л) 237
  Ниво на бучава (dbA) 40
  Време за покачување на температурата (час) 22
  Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 260
  Тип на вратата Единечна врата
  Контролен систем (RF) Механички со сензор
  Преграда со температура од 0°C Не
  Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 270
  Длабочина – неотпакувани (cm)(z) 72.0 cm
  Ширина – неотпакувани (cm)(x) 59.5 cm
  Висина – нераспакувано (cm)(y) 171.0 cm
  Тежина – нераспакувано (kg) 55.0 kg