, ,

BEKO GN 163220 S

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:558L
  • Капацитет на фрижидерот:368L
  • Капацитет на замрзнувачот:190L
  • No Frost
  • Антибактериска заштита
  • Капацитет на замрзнување:13kg/24h
  • Потрошувачка на енергија годишно:485kWh
  • Ниво на бучава:43dB
  • Димензии:179x92x77cm

49.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

92cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A

Дизајн

Тип на уред: Самостоен
Боја на производот: Сребрена
Дизајн: American door
Вграден дисплеј:
Тип на лампа: LED

Перформанси

Вкупен Нето Капацитет (L): 558
Ниво на бучава (dB): 43 dB
Диспензер за вода:
Ледомат:

Фрижидер

Нето капацитет на фрижидерот (L): 368
Број на полици/корпи на фрижидерот: 4
Број на фиоки за зеленчук: 2
Број на нивоа на вратата: 4
Сад/полица за јајца:
Решетка/држач за шишиња:
Super Cool функција: Y

Замрзнувач

Нето капацитет на замрзнувачот (L): 190 L
Позиција на замрзнувачот: Странично
Време на задржување на температурата при прекин на струја: 21 h
Број на полици/корпи на замрзнувачот: 7
Прегради на вратата на замрзнувачот: 4

Свежа зона

Fresh оддел:
Нето капацитет на Fresh одделот: 15 L

Напојување

Класа на енергетска ефикасност: A+
Годишна потрошувачка на енергија: 484 kWh
Дневна потрошувачка (kWh/24h): 1.326 kWh/24h