-6%
, ,

BEKO GN162420X

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:544L
 • Капацитет на фрижидерот:368L
 • Капацитет на замрзнувачот:176L
 • No Frost
 • Антибактериска заштита,Active Ioniser
 • Диспанзер за Вода
 • Мини бар,Дисплеј
 • Капацитет на замрзнување:13kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:1.285kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:471kWh
 • Ниво на бучава:45dB
 • Димензии:179x91x71cm

57.990 ден 61.990 ден

Бренд

Ширина

92cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

A+

Дизајн

Тип на уред: Самостоен
Боја на производот: Нерѓосувачки челик
Дизајн: American door
Вграден дисплеј:
Тип на лампа: LED

Перформанси

Вкупен Нето Капацитет (L): 544
Климатска класа: SN-T
Ниво на бучава (dB): 43 dB
Диспензер за вода:
Ледомат:
Вкупен Бруто капацитет (L): 616 L

Фрижидер

Нето капацитет на фрижидерот (L): 368
No Frost (фрижидер):
Број на полици/корпи на фрижидерот: 4
Број на фиоки за зеленчук: 2
Сад/полица за јајца:
Решетка/држач за шишиња:

Замрзнувач

Нето капацитет на замрзнувачот (L): 176 L
Позиција на замрзнувачот: Странично
Капацитет на замрзнување: 13 kg/24h
Време на задржување на температурата при прекин на струја: 9 h
Ниво на замрзнување (Star rating): 4*
No Frost (замрзнувач):
Број на полици/корпи на замрзнувачот: 2
Функција за брзо замрзнување (Fast freeze):

Свежа зона

Fresh оддел:
Нето капацитет на Fresh одделот: 15 L

Напојување

Класа на енергетска ефикасност: A+
Годишна потрошувачка на енергија: 471 kWh
Дневна потрошувачка (kWh/24h): 1.29 kWh/24h

Тежина и димензии

Широчина (mm): 910 mm
Длабочина (mm): 720 mm
Висина (mm): 1820 mm
Длабочина без рачки: 122 m
Тежина: 124.5 kg