, ,

BEKO GNE64021XB

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Нето капацитет: 580(368L/212L)
 • Димензии: 179x91x70.5сm
 • Енергетска класа: F

59.990 ден

 • Side-by-Side фрижидер
 • ProSmart Инвертер компресор
 • NeoFrost ™ двојно ладење
 • LED осветлување®
 • LCD дисплеј
 • Робусни стаклени полици
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:580L
 • Капацитет на фрижидерот:368L
 • Капацитет на замрзнувачот:212L
 • Капацитет на замрзнување:13kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:411.7kWh
 • Дневна потрошувачка на енергија:1.1kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:179x91x70.5сm
Бренд

Ширина

91cm

Висина на фрижидер

од 120 до 180 cm

Енергетска ефикасност

F

Дизајн

Тип на уред: Самостоен
Боја на производот: Сребрена
Дизајн: American door
Вграден дисплеј:
Тип на лампа: LED

Перформанси

Вкупен Нето Капацитет (L): 558
Ниво на бучава (dB): 43 dB
Диспензер за вода:
Ледомат:

Фрижидер

Нето капацитет на фрижидерот (L): 368
Број на полици/корпи на фрижидерот: 4
Број на фиоки за зеленчук: 2
Број на нивоа на вратата: 4
Сад/полица за јајца:
Решетка/држач за шишиња:
Super Cool функција: Y

Замрзнувач

Нето капацитет на замрзнувачот (L): 190 L
Позиција на замрзнувачот: Странично
Време на задржување на температурата при прекин на струја: 21 h
Број на полици/корпи на замрзнувачот: 7
Прегради на вратата на замрзнувачот: 4

Свежа зона

Fresh оддел:
Нето капацитет на Fresh одделот: 15 L

Напојување

Класа на енергетска ефикасност: A+
Годишна потрошувачка на енергија: 484 kWh
Дневна потрошувачка (kWh/24h): 1.326 kWh/24h