,

BEKO HCI93847BXHI

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • ProSmart ™
  • Моќност:225W
  • Капацитет:макс 500 m³ / h
  • Ниво на бучење:45/55/65 dBA
  • Широчина:90cm

46.990 ден

 • Oстровски кујнски аспиратор
 • ProSmart ™
 • HomeWhiz®
 • Индикатор за заситеност на филтерот
 • Осветлување:2 – LED Illumination®
 • Моќност:225W
 • Капацитет:макс 500 m³ / h
 • Просечна годишна потрошувачка на електрична енергија:30,6 kWh
 • Број на нивоа на моќност:4
 • Ниво на бучење:45/55/65 dBA
 • Автоматско исклучување
 • Не’рѓосувачки челик
 • Широчина:90cm
Бренд

Ширина

90cm