-13%
, , ,

BEKO HIC64102

Beko

  • 4 Грејни зони
  • Странични контроли
  • Автоматско исклучување
  • Заштита од прегревање

11.290 ден 12.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

  • 4 Грејни зони
  • Странични контроли
  • Автоматско исклучување
  • Заштита од прегревање