, ,

BEKO HIC64502T

Beko
Availability:

Нема на залиха


  • Стаклокерамичка плотна
  • 4+1 Грејни зони
  • Контрола на допир

18.490 ден

Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча

Дизајн

Тип на уред: Built-in
Тип на плотна: Ceramic
Тип на површина: Ceramic
Број на горилници / зони за готвење: 4
Боја на производот: Црна
Експресен горилник/зона за готвење (W): 1200 W
Регуларен горилник/зона за готвење (W): 1500 W
Голем горилник/зона за готвење (W): 1800 W
Екстра голем брз горилник/зона за готвење (W): 2200 W

Ергономија

Тип на контроли: На Допир
Тајмер:
Да
Тип на тајмер: Дигитален
Индикатор за преостаната топлина:
Да
Автоматски тајмер, безбедно готвење:
Да
Child lock:
Да

Напојување

Моќност (W): 6700 W
AC влезен напон (V): 220 – 380

Тежина и димензии

Широчина (mm): 580 mm
Длабочина (mm): 510 mm
Висина (mm): 55 mm
Тежина: 11 kg

Останати особини

Димензии на просторот за инсталација (Ш x Д x В): 560 x 490 x 55 mm
Дисплеј: Y