, ,

BEKO HS 221520 F

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:205L
 • Потрошувачка на енергија годишно:224KWh

14.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

75cm

 • Антибактериска преграда
 • Кошници за замрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:205L
 • Капацитет на замрзнување:12kg/24h
 • 2 жичани корпи
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.615kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:224kWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:75.1×91.2×72.5cm