-8%
, ,

BEKO HS210520

Beko

 

  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:104L
  • Потрошувачка на енергија годишно:173kW

10.990 ден 11.990 ден

  • Хоризонтален замрзнувач
  • Енергетска класа:A+
  • Нето капацитет:104L
  • Капацитет на замрзнување:4.5kg/24h
  • Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
  • Ниво на бучава:41dB
  • Димензии:86x54x61cm
Бренд

Ширина

86cm