-8%
, ,

BEKO HS221520

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:205L
 • Капацитет на замрзнување:12kg/24h
 • 1 жичанa корпa
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.575kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:235KWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:86x75x73cm

11.990 ден 12.990 ден

Бренд

Ширина

75cm

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:205L
 • Капацитет на замрзнување:12kg/24h
 • 1 жичанa корпa
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.575kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:235KWh
 • Ниво на бучава:42dB
 • Димензии:86x75x73cm