-8%
, ,

BEKO HSA32520 F

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:298L
 • Капацитет на замрзнување:15kg/24h
 • 2 жичани корпи
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.78kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:285kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:86x110x73cm

14.690 ден 15.990 ден

BEKO HSA32520 F
 • Хоризонтален замрзнувач
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:298L
 • Капацитет на замрзнување:15kg/24h
 • 2 жичани корпи
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.78kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:285kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:86x110x73cm
Бренд

Ширина

110cm