-4%
, ,

BEKO HSA32520

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:298L
 • Потрошувачка на енергија годишно:285kWh

13.490 ден 13.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

110cm

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:298L
 • Капацитет на замрзнување:15kg/24h
 • 2 жичани корпи
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.78kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:285kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:86x110x73cm