-6%
, ,

BEKO HSA40520 F

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:360L
 • Капацитет на замрзнување:18kg/24h
 • 3 жичани корпи
 • Антибактериска заштита
 • Автономна работа:36h
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:86x128x72cm

15.990 ден 16.990 ден

Бренд

Ширина

130cm

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:360L
 • Капацитет на замрзнување:18kg/24h
 • 3 жичани корпи
 • Антибактериска заштита
 • Автономна работа:36h
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:86x128x72cm