-7%
, ,

BEKO HSA47520

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:467L
 • Потрошувачка на енергија годишно:350kW

18.690 ден 19.990 ден

Бренд

Ширина

130cm

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:467L
 • Капацитет на замрзнување:20kg/24h
 • 3 жичани корпи
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.959kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:350kWh
 • Ниво на бучава:41dB
 • Димензии:86x155x72cm