-14%
, ,

BEKO MOB20231BG

Beko

 • Touch control
 • LCD дисплеј
 • Моќност:800W
 • Капацитет:20L
 • 5 нивоа
 • 8 функции
 • Дигитален тајмер
 • Димензии(ШxВxД):56.8x45x38.2cm

11.990 ден 13.990 ден

Бренд

 • Вградна микробранова печка

 • Touch control
 • LCD дисплеј
 • Моќност:800W
 • Капацитет:20L
 • 5 нивоа
 • 8 функции
 • Дигитален тајмер
 • Димензии(ШxВxД):56.8x45x38.2cm