-7%
, ,

BEKO MQB 25332 BG

Beko

 • Touch control
 • LCD дисплеј
 • Електронско управување
 • LCD дисплеј
 • Моќност:900W
 • Моќност на грил:1000W
 • Капацитет:25L
 • Функција за одмрзнување
 • Дигитален тајмер
 • Димензии(ШxВxД):56.8x45x38.2cm

12.990 ден 13.990 ден

Бренд

 • Touch control
 • LCD дисплеј
 • Електронско управување
 • LCD дисплеј
 • Моќност:900W
 • Моќност на грил:1000W
 • Капацитет:25L
 • Функција за одмрзнување
 • Дигитален тајмер
 • Димензии(ШxВxД):56.8x45x38.2cm