, ,

BEKO RCHA305K30WN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Semi No Frost Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:280L
 • Капацитет на замрзнување:3.5kg/24h
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:181.3x54x57.4cm

22.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A

 • Комбиниран фрижидер
 • Semi No Frost
 • Led Illumination®
 • Енергетска класа:F
 • Нето капацитет:280L
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:76L
 • Капацитет на замрзнување:3.5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.8kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:280kWh
 • Број на фиоки за замрзнувач:3
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:181.3x54x57.4cm