-7%
, ,

BEKO RCNA 366 E30ZXB

Beko

 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:324L(215/109)
 • Димензии:185.2×59.5x67cm
 • No Frost
 • Капацитет на замрзнување:6kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:270kWh

25.990 ден 27.990 ден

BEKO RCNA 366 E30ZXB
 • Комбиниран фрижидер
 • No Frost
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:324L
 • Капацитет на фрижидерот:215L
 • Капацитет на замрзнувачот:109L
 • Капацитет на замрзнување:6kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:270kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:185.2×59.5x67cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++

Инвертер мотор

Не