-7%
, ,

BEKO RCNA406 E30 ZXB

Beko

 • Енергетска класа:A++
 • Капацитет:361L(253/109)
 • Димензии:203x60x66
 • NeoFrost
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.773 kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:282kWh
 • Ниво на бучава:40dB

27.990 ден 29.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

над 199cm

Енергетска ефикасност

A++

 • Енергетска класа:A++
 • NeoFrost
 • Капацитет на фрижидерот:253L
 • Капацитет на замрзнувачот:109L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.773 kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:282kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:203x60x66cm