, ,

BEKO RCNA320E21PT

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:287L
 • No Frost
 • Димензии:185x60x60
 • Капацитет на фрижидерот:197L
 • Капацитет на замрзнувачот:90L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:318kWh
 • Ниво на бучава:43dB

24.490 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A+

 • No Frost
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:287L
 • Капацитет на фрижидерот:197L
 • Капацитет на замрзнувачот:90L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:318kWh
 • Ниво на бучава:43dB
 • Димензии:185x60x60cm