-5%
, ,

BEKO RCNA365K20S

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:268L(194/74)
 • Димензии:185x60x65
 • No Frost
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.92kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:296kWh
 • Ниво на бучава:40dB

20.990 ден 21.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A+

 • No Frost
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:268L
 • Капацитет на фрижидерот:194L
 • Капацитет на замрзнувачот:74L
 • Капацитет на замрзнување:5kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.92kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:296kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:185x60x65cm