, , ,

BEKO RCNA 366 I30W

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A++
 • Вкупен капацитет:366L
 • Капацитет на фрижидерот:215L
 • Капацитет на замрзнувачот:109L
 • Неофрост
 • Автономна работа:33h
 • Потрошувачка на енергија годишно:270kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:185x60x67cm

30.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

над 199cm

Енергетска ефикасност

A

 • Неофрост
 • Енергетска класа:A++
 • Вкупен капацитет:366L
 • Капацитет на фрижидерот:215L
 • Капацитет на замрзнувачот:109L
 • Автономна работа:33h
 • Потрошувачка на енергија годишно:270kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:185x60x67cm