, ,

BEKO RCNA 366 K30W

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:324L(215/109)
 • Димензии:186x60x66,5
 • Neo Frost
 • Капацитет на замрзнување:6kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.741kWh

28.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A

 • Neo Frost
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:324L
 • Капацитет на фрижидерот:215L
 • Капацитет на замрзнувачот:109L
 • Капацитет на замрзнување:6kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.741kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:270kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:186x60x66.5cm