, ,

BEKO RCNA 406 E40DZWN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • NoFrost ™ Двојно ладење
 • Енергетска класа:E
 • Диспанзер за вода
 • Нето капацитет:362L
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:203×59.5×66.5cm

36.990 ден

Нема на залиха

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

над 199cm

Енергетска ефикасност

A

 • Комбиниран фрижидер
 • NoFrost ™ Двојно ладење
 • HarvestFresh – имитира 24-часовниот сончев циклус во фиоката за зеленчук задржувајќи ги витамините подолго
 • Диспанзер за вода
 • Реверзибилна врата
 • Тouch дисплеј
 • LED осветлување®
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:362L
 • Капацитет на замрзнување:5-24kg/h
 • Капацитет на фрижидерот:253L
 • Капацитет на замрзнувачот:109L
 • Потрошувачка на енергија годишно:258kWh
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
 • Автономија:18h
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:203×59.5×66.5cm