-4%
, ,

BEKO RCNE 520 E20 ZGB

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A+
 • Вкупен капацитет:454L(330/124)
 • Димензии:192x70x70
 • No Frost
 • Капацитет на фрижидерот:330L
 • Капацитет на замрзнувачот:124L
 • Капацитет на замрзнување:6kg/24h
 • Автономна работа:20h
 • Потрошувачка на енергија годишно:404kWh
 • Ниво на бучава:44dB

44.990 ден 46.990 ден

Нема на залиха

BEKO RCNE 520 E20 ZGB
 • No Frost
 • Енергетска класа:A+
 • Вкупен капацитет:454L
 • Капацитет на фрижидерот:330L
 • Капацитет на замрзнувачот:124L
 • Капацитет на замрзнување:6kg/24h
 • Автономна работа:20h
 • Потрошувачка на енергија годишно:404kWh
 • Ниво на бучава:44dB
 • Димензии:192x70x70cm
Бренд

Ширина

70 cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A+