-10%
, ,

BEKO RCNE 520 E21 DS

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Вкупен капацитет:520L(326/124)
 • Димензии:192x70x70
 • NeoFrost Dual Coolin Technology
 • Капацитет на фрижидерот:326L
 • Капацитет на замрзнувачот:124L
 • Капацитет на замрзнување:6kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:403kWh
 • Ниво на бучава:43dB

35.990 ден 39.990 ден

 • NeoFrost Dual Coolin Technology
 • Енергетска класа:A+
 • Вкупен капацитет:520L
 • Капацитет на фрижидерот:326L
 • Капацитет на замрзнувачот:124L
 • Капацитет на замрзнување:6kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:403kWh
 • Ниво на бучава:43dB
 • Димензии:192x70x70cm
Бренд

Ширина

70 cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A+