, ,

BEKO RCNE 560 E35 ZXB

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:501L(356/145)
 • Димензии:192x70x74.5cm

55.990 ден

Нема на залиха

 • Neo Frost
 • LED дисплеј
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:501L
 • Капацитет на фрижидерот:356L
 • Капацитет на замрзнувачот:145L
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.9kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:343kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:192x70x74.5cm
Бренд

Ширина

70 cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A