, ,

BEKO RCNE 560 E40 DSN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • ProSmart Инвертер компресор
 • NeoFrost двојно ладење
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:510L
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:192x70x74.5cm

47.990 ден

Нема на залиха

 • ProSmart Инвертер компресор
 • NeoFrost двојно ладење
 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:510L
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:192x70x74.5cm
Бренд

Ширина

70 cm

Енергетска ефикасност

E