-9%
, ,

BEKO RCSA 406 K30 XB

Beko

 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:386L
 • Капацитет на фрижидерот:266L
 • Капацитет на замрзнувачот:120L
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:247kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:202.5×59.5x67cm

20.990 ден 22.990 ден

Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

202cm

Енергетска ефикасност

A++

 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:386L
 • Капацитет на фрижидерот:266L
 • Капацитет на замрзнувачот:120L
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:247kWh
 • Ниво на бучава:39dB
 • Димензии:202.5×59.5x67cm