, ,

BEKO RCSA 406 K40 XBN

Beko
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа:E
 • Нето капацитет:386L
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:202.5×59.5×66.5cm

27.990 ден

 • LED осветлување
 • Поддршка за јајца
 • Сад за коцки мраз
 • Енергетска класа:Е
 • Нето капацитет:386L
 • Капацитет на фрижидерот:266L
 • Капацитет на замрзнувачот:120L
 • Капацитет на замрзнување:5.5kg/24h
 • Автономија:18h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.69kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:254kWh
 • Ниво на бучава:38dB
 • Димензии:202.5×59.5×66.5cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

202cm

Енергетска ефикасност

E