-11%
, ,

BEKO RCSA240K20W

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:229L(142/87)
 • Димензии:153x54x60cm

14.190 ден 15.990 ден

Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 86cm до 159cm

Енергетска ефикасност

A+

 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:229L
 • Капацитет на фрижидерот:142L
 • Капацитет на замрзнувачот:87L
 • Капацитет на замрзнување:3,5kg/24h
 • Автономна работа:16h
 • Потрошувачка на енергија годишно:245kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:153x54x60cm