-15%
, ,

BEKO RCSA300K20W

Beko

 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:291L(204/87)
 • Димензии:182x54x60cm
 • Автоматско одмрзнување

14.490 ден 16.990 ден

Бренд

Ширина

55cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A+

 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:291L
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:87L
 • Автонмна работа:16h
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.732kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:267kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:182x54x60cm